web analytics

Projecten

Nieuwbouw Kantoor

Bij dit nieuwbouwkantoor in Eerbeek hebben wij mooie langformaat stenen van MBI mogen verlijmen. Door de donkere lijm en de terugleggende voeg is het een prachtig resultaat.

Nieuwbouwkantoor caprice

Op een prachtige plek komt het nieuwe kantoor van Baksteen Caprice. Ook zij hebben gekozen voor het verlijmen van hun pand. Dit pand in op dit moment nog in aanbouw.. het eindresultaat wordt vervolgd..

verzamelgebouw Schoonhoven

In Schoonhoven is een prachtig nieuw totaal circulair verzamelgebouw neergezet. Bij dit prachtige pand hebben wij de gevel verzorgt van ClickBrick, een mooie droogstapel systeem. Die bijdraagt aan de circulaire bouw.

Winkelpand Louis Vuitton

Soms zijn er pareltjes van projecten die het werk nog mooie maken, zo ook dit project. In Amsterdam hebben wij een oud pand aan de PC hoofdstraat opnieuw mogen voorzien van lijmwerk. Zowel staand als liggend werk is hier toegepast

Bungalow in Almelo

In Almelo hebben wij een mooie strakke bungalow verlijmd. Er is gekozen voor een strakke steen van MBI, die uitermate geschikt is voor lijmwerk. Het resultaat mag er dan ook zeker zijn.

Appartementen Buiksloterham

In Amsterdam hebben wij een appartementencomplex volledig verlijmd. Hier is alles in tegelverband gelijmd, in twee verschillende kleuren.

Kantoorpand vanderSande

In Kessel hebben wij het nieuwe kantoorpand van steenfabriek Vandersande mogen verlijmen. Een prachtige steen, die zorgt voor het wauw effect. We hebben zowel verticaal en horizontaal verlijmd. klein detail: let even op de ronding bij de ingang.

Parkeer garage Buiksloterham

De parkeergarage hebben wij verlijmd in Brazilaans verband. Door dit verband kon er genoeg frisse lucht naar binnen en buiten om de uitlaatgassen af te voeren. De bijzondere steen zorgt voor een mooie kleurnuance.